Bolshedens Industriväg 20
42750, Billdal
Kontakta oss
Expo Möbler AB

Våra produkter

Våra mässmöbler

Göteborgs fräschaste mässmöbler

I vårt utbud av mässmöbler i Göteborg finns en lång rad kategorier och i varje kategori finns en myriad av olika produkter. Alla möbler som hyrs ut av oss håller hög kvalitet, är slittåliga och estetiskt tilltalande – och mycket bekväma. Den som vill ge ett fräscht, modernt och påkostat intryck på mässan hyr sina mässmöbler från oss.

Sortiment

 • Barstolar, fåtöljer & stolar
  I denna kategori hittar du allt från enkla klappstolar till lyxiga snurrstolar, barstolar, kontorsstolar och designstolar.
 • Soffor
  Soffor är kanske inte den vanligaste formen av mässmöbler, men om man tänker efter lite är det ett genialiskt drag att erbjuda riktigt sköna sittalternativ. Vi har både tvåsitssoffor och tresitssoffor i vårt sortiment.
 • Bord
  En mässa fungerar inte utan bord. Hos Expo Möbler AB hittar du bord med många olika funktioner, storlekar, former och färger. Här finns ståbord, soffbord, kafébord, konferensbord och fällbord.
 • Kylar, hyllor & förråd
  Under en mässa kanske man vill servera något och då är ett kylskåp ofta behövligt. I vårt utbud av mässmöbler finner du både kylskåp och så kallad partycooler. Lagerhyllor och snygga utställningshyllor finns också att hyra.
 • Diskar & podier
  Vill man synas lite extra så är särskilda podier en smart lösning, hör med oss så berättar vi vad vi har att erbjuda ur denna kategori.
 • Displayer & broschyrställ
  Om det är något man verkligen gör på en mässa så är det visa upp sig, det är ju hela poängen. Ofta har man posters, informationsblad och broschyrer som folk kan ta med sig och då är broschyrställen oumbärliga.
 • Tross & belysning
  Vill man synas så behöver man ljus. Lampor och spotlights gör att man får betydligt större dragningskraft.

Specialsortiment

I denna kategori finns allt det där som inte ryms i andra kategorier, som kuddar, sittsäckar, fällstolar som man kan fästa sin egen logga på, bänkbord m.m. Hör med oss om du har egna idéer!