Bolshedens Industriväg 20
42750, Billdal
Kontakta oss
Expo Möbler AB

Om oss

Expo Möbler AB

Bästa mässmöblerna i Göteborg sedan 1997

Expo Möbler AB etablerades år 1997 och sedan dess har vi varit en av Göteborgs främsta leverantörer av mässmöbler. Vår verksamhet går ut på att hyra ut möbler till mässor, event, konferenser, utställningar och andra evenemang till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Belägenheten av företaget på Bolshedens industriområde är ett strategiskt drag eftersom det möjliggör snabba och effektiva leveranser i hela Göteborg med omnejd.

Hos oss hittar du allt för mässan!

När man ska ställa ut något för första gången så blir behovet av mässmöbler lätt ett orosmoment. Var hittar man lämpliga möbler? Måste man köpa dessa? Det kommer ju att kosta massor! Och vad ska man då göra med mässmöblerna när mässan är slut? Få har utrymme att lagra köpta mässmöbler mellan evenemang och just därför är hyrning av mässmöbler ett genialiskt koncept.

Stor variation

Sedan starten har vårt utbud av mässmöbler i Göteborg vuxit stadigt och idag finns det ingenting för mässan som inte går att hyra till fördelaktiga priser hos oss. Vi erbjuder stolar, bord, monterinredning, soffor, kuddar och hyllor med mycket mera. Dessutom finns det variation av färger, former och material i varje kategori. Vill du ha de snyggaste mässmöblerna och den fräschaste montern på mässan som du ska delta i – hyr då dina mässmöbler från Expo Möbler AB i Göteborg!